2010.07.20. 10:55

 2010.07.20. 10:54

 2010.07.20. 10:53

Apa a megmento!!!

 2010.07.20. 10:49

Kommentben irtam, mert nem tudtam belepni, de a parom segitett.
Most bemasolom gyorsan ide is.
Tehat:
Parajdon vagyunk, a sobanya melyen egy nagy uregben. Be akartam jelentkezni, de ekezetes a jelszom es itt olyan billentyuzet van, ami nem engedi. :(
Minden rendben, Nehez utunk volt, Zadi nehezen birta, es azota is, ha kocsiba ulunk fraszt kap. Vasarnap meglatogattuk az itteni dedit, nagyon aranyos volt. Tegnap pecazni voltunk, a fiuk fogtak 25 halat, meg is ettuk vacsira. Zadi koldokebe belemaszott egy kullancs, de meg akkor eszrevettuk, amikor csak maszott. Hala Istennek!!! De rossz ez a billentyuzet!!!
A helyunk nagyon jo, a ferjem nagynenjenek a hazaban lakunk. Sajnos, amiota megerkeztunk minden nap esett az eso valamennyit.
Tegnap delelott azert volt egy kis joido, hogy kiprobaljuk a baba kerti medencet. Zadi egyszeruen lubickolt, mint egy halacska. (Kep nem keszult, mert az apja eppen halat pucolt sajna. De majd legkozelebb.)
A mei-tait meg szokjuk, abban hoztuk le a sobanyaba most is a kicsit, de amig ebren van, nem dijazza kulonoskeppen, csak, ha ringatjuk. Viszont eleg hamar es stabilan elalszik benne.
Amugy is sokat alszik (figyelem, semmi panik nem a kullancs miatt! Mar elotte is nagyokat aludt), mert szinte harapni lehet a friss levegot. A hegyekben vagyunk, csodas a kilatas, patak csorgedezik a kert aljaban - medevetol felunk a budi mogott... ;-) )
Tenyleg nagy elmeny, kar lett volna ezt az utazast kihagyni. Kicsit felunk a hazauttol, de majd csak kitalalunk valamit.
Most megyek, kielvezem a banyat.
Amugy hihetetlen, a hegy melyeben jatszoteret, kapolnat alakitottak ki. A falak pedig sosak... Nem, nem nyalogatjuk...
Puszi mindenkinek, majd jelentkezem!

süti beállítások módosítása